Η Υπηρεσία Μετακίνησης ΑμεΑ της Ο.ΣΥ. Α.Ε. εξυπηρετεί όσους δε δύναται να μετακινηθούν με το υπάρχον Συγκοινωνιακό Δίκτυο ή έχουν προορισμό περιοχές του δικτύου που δεν δρομολογούνται οχήματα με τον απαιτούμενο εξοπλισμό πρόσβασης αμαξιδίων ΑμεΑ. Η προσπάθεια αυτή της Εταιρείας στοχεύει στην αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού ειδικών κοινωνικών ομάδων ή κατηγοριών. Η συγκεκριμένη παροχή υπηρεσιών είναι πλήρως ενταγμένη στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας που καλλιεργείται από την Εταιρεία μας. Η υπηρεσία λειτουργεί δωρεάν για όλα τα ΑμεΑ από τις 08:00 έως τις 22:00  θέτοντας στη διάθεσή τους τρία ειδικά διαμορφωμένα οχήματα, καθένα από τα οποία μπορεί να μεταφέρει με άνεση και ασφάλεια 3 έως 4 αναπηρικά αμαξίδια, προβλέποντας ταυτόχρονα θέσεις για τους συνοδούς τους ή για άλλα άτομα με προβλήματα στήριξης. Ο προγραμματισμός των δρομολογίων γίνεται τηλεφωνικά (210-4270748) από τις 08:00 έως τις 14:00 και αφορά σε οποιοδήποτε είδους μετακίνησης (από και προς χώρους εργασίας, κατοικίας, ψυχαγωγίας).

Κατά τη διάρκεια του2021, τρία ειδικά διαμορφωμένα λεωφορεία χρησιμοποιήθηκαν από περίπου 922 άτομα και πραγματοποίησαν 2.501 μετακινήσεις προς χώρους αναψυχής, χώρους εργασίας, σχολεία, νοσοκομεία, ιατρεία και σε χώρους με αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ διένυσαν συνολικά 66.880 οχηματοχιλιόμετρα.

Παραλλήλα χρησιμοποιήθηκαν λεωφορεία μας στην διεξαγωγή του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος Ανδρών σε αμαξίδιο, που διεξήχθει στην Αθήνα από τις 10-7-2021 έως 20-7-2021 αναλαμβάνοντας την μεταφορά αθλητών και προσωπικού από και προς, το Αεροδόμιο Ελ. Βενιζέλος-ξενοδοχείο-Σ.Ε.Φ. Στο σύνολο τους τα λεωφορεία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. είναι χαμηλοδάπεδα και η πλειοψηφία τους έχει τη δυνατότητα επιγονάτισης προς την πλευρά επιβίβασης και ειδικής εκτεινόμενης ράμπας, που καθιστά εύκολη την επιβίβαση ακόμη και αναπηρικών αμαξιδίων. Στην πλειοψηφία των λεωφορείων που διαθέτουν ράμπα, εντός του λεωφορείου υπάρχει ειδικός χώρος τοποθέτησης αμαξιδίου το οποίο και ασφαλίζεται.